Menú

Categoria:

Jardins verticals

Coberta vegetal

Els jardins verticals representen un retorn a la naturalesa de manera sostenible, estalviant en el consum d’aigua, protegint, aïllant façanes i cobertes, generant oxigen i eliminant contaminació dins de l’entorn urbà.
 
Creant un hàbitat dins de les ciutats més saludable i visualment atractiu.
 

Jardins privats

Plantes i flors

El vent gronxant les branques projectant mil llums, mil ombres. Obrir les finestres i deixar que flueixi des del jardí l’olor de terra acabada de regar dins de l’habitatge; observar com les gotes d’aigua desapareixen fonent-se en color més fosc i brillant fent-nos sentir la tranquil·litat de l’interior de la llar i a l’exterior l’essència de la vida, el nostre jardí privat.
Dissenyem els nostres jardins privats per a què el nostres clients tenguin el seu exclusiu espai natural, per veure i disfrutar.
     

Terrasses

Terrats i balcons

El nostre objectiu és que la teva terrassa no només gaudeixi de les millors vistes i companyia, sinó també d’un mobiliari adaptat a la seva mida i funcionalitat, una decoració que reflecteixi la teva personalitat.
La terrassa es convertirà en la sala d’estar particular en les estacions més càlides de l’any.
      

Jardins hotels i resorts

Vegetació exterior

L’espai enjardinat que envolta l’edificació, confereix un caràcter que dóna personalitat al lloc. El primer que percebem i l’últim que veiem: que millor targeta de presentació, oci i gaudi que els jardins d’hotels i resorts.
Uns espais creats per deixar-nos portar i fer la nostra estada el més agradable possible.
  

Camps de golf

Paisatgisme esportiu

El disseny en la realització dels camps de golf és la peça clau per fer més atractiu el joc, així com la disposició de forats i les dificultats de cadascun d’ells.
Totes les nostres exigències ens porten a la creació d’espais esportius únics integrats en el seu hàbitat natural al servei de la pràctica d’aquest noble esport.
 
Mostrar categorias
Up