El Nadal està present en cada racó de la ciutat: els centres comercials, les escoles, les avingudes, la teva llar … I si vius en una casa amb un gran i bell jardí, per què no portar tota aquesta decoració nadalenca a l’exterior d’on vius? Amb aquests consells de paisatgisme sobre com decorar el teu jardí en nadal, permet que els teus veïns, amics i familiars vegin, des d’abans d’entrar a casa teva, que l’esperit d’aquestes festes ha arribat en forma de decoració.

Decoració perfecta

Així com podem veure en les pel·lícules nadalenques més famoses, una de les formes més màgiques de decorar el teu jardí és col·locant llums. Pots adornar amb fanalets o figures il·luminades com rens. Instal·lar una extensió de llums a l’exterior de casa teva, tant a la decoració de la porta d’entrada com a les finestres o les columnes que donen cap a la teva terrassa, si aquesta queda a la part de darrere de casa teva. Quant a l’estil i disseny de llums, tu decideixes: poden ser acolorides si tens nens o més sòbries si vius sol i busques una mica més d’elegància. L’únic que necessites són preses elèctriques a l’exterior. Si el jardí dóna cap al front de les cases, pots posar-te creatiu i il·luminar el camí de l’entrada i les tanques, o fins i tot posar els llums en els teus arbres i els teus arbustos; el que ens porta a parlar de com decorar el teu jardí amb flors i plantes de temporada.

Jardí nadalenc

Si comptes amb la sort de tenir un pi natural al teu jardí, per què no muntar el teu arbre de Nadal a l’exterior de la teva llar? Pots posar-li adorns i llums resistents a la pluja i la neu, així que treu totes aquelles caixes que tens i revisa bé amb quina decoració comptes. Un arbre decorat de nadal al teu jardí farà que la teva casa es vegi més bella que mai, ia més li donarà aquest toc festiu que molt pocs aconsegueixen. També pots plantar uns mesos abans o simplement col·locar en uns quants testos flors de Pasqua i decorar amb vesc la porta que va cap el teu jardí. Aquests dos tipus de flors són molt nadalencs, els seus tons vermellosos i verds combinen molt bé, ia més tenen la seva història dins de la celebració del Nadal. Recorda que qualsevol reforma o treball de jardineria que vulguis realitzar-li al teu jardí, és millor fer-ho abans de decorar la teva llar amb motius nadalencs. Així rebràs l’any nou amb la teva casa remodelada i decorada. I si cau una mica de neu, no oblidis fer un ninot al jardí.