El Nadal ja ha arribat i amb ell totes les tendències d’estil per aconseguir una decoració bonica i harmoniosa a casa teva. Tant interiors com exteriors han de vestir-se per a l’ocasió, i no n’hi ha prou amb treure la pols de la decoració anterior que guardes a l’àtic.

Amb ajuda del nostre equip de paisatgistes i de jardineria hem recopilat alguns dels dissenys i idees més macos per adornar l’entrada de casa i fer-la una extensió de la decoració que tens a l’interior.

Colors de tendència

El Nadal es caracteritza per dos colors, el verd i el vermell, addicional a ells el daurat i blanc sempre són presents, però en aquesta ocasió els tons plata en combinació amb els anteriors, fins i tot amb el daurat en la seva justa mesura són una cosa molt utilitzat , tant en interior com en àrees exteriors com un balcó, terrassa, en la decoració del jardí i per descomptat, com a punt focal a l’entrada d’un habitatge.

El natural també entra en joc quan parlem de decoració nadalenca i més per a exteriors. Decorar amb plates, amb colors terra en combinació amb el blanc i també fer servir elements del jardí i la naturalesa com branques d’arbres, potser el tradicional vesc o branques de pi en lloc de garlandes artificials, són alternatives perfectes per a la temporada.

La decoració perfecta

Després de conèixer els colors i elements més utilitzats, és moment de començar amb la decoració de la porta i l’entrada. El primer que cal fer és que la decoració ha d’anar d’acord amb l’arquitectura exterior del teu habitatge, si tens un elegant portal amb vidres i estil modern, utilitzar una garlanda il·luminada pel contorn del marc amb detalls puntuals per donar-li color és una opció perfecta, o potser situar als costats de la porta un petit arbust il·luminat i decorat amb colors festius.

Si l’entrada a la teva llar té columnes separades, una decoració clàssica és enrotllar-hi garlandes, les quals poden tenir llums, boles i llaços depenent de quan festiva vols la decoració. I si a més tens una escalinata, pots posar recolzats en cada graó fanals que donaran il·luminació i un element decoratiu singular i amb estil.

Una cosa que no pot faltar són les corones nadalenques, n’hi ha de diferents mides i estils, poden ser naturals o artificials, però l’important és que vagin d’acord amb la resta de la decoració. Poden adornar-se amb boles, pinyons, llaços i fins i tot amb un missatge de Bon Nadal. A més, hi ha alguna cosa que s’està utilitzant molt, utilitzar una corona a la porta principal i unes més senzilles a les finestres, per així no deixar cap espai fora.

Per descomptat, en planejar la decoració prendre en compte el disseny de jardins és especialment important per poder integrar el paisatgisme i aconseguir un tot harmònic. És això el que busquem, una decoració que integri l’estil d’habitatge, del jardí i de la teva personalitat.