Si t’estàs plantejant canviar els mobles de la teva terrassa o jardí per gaudir del bon temps et recomanem que tinguis en compte alguns consells que segur t’ajudaran a encertar.

Quin tipus de moble?

Primer haurem de veure quin tipus de mobles tenim a l’interior de la nostra casa, és important que els mobles de l’interior i l’exterior combinin, aquest és un dels aspectes que més sol oblidar-se en la majoria de llars.

Una vegada que coneixem l’estil dels mobles de l’interior, sabrem com harmonitzar els nous mobles del jardí o terrassa.

El següent que haurem de tenir en compte és l’espai disponible. És important que adquireixis el mobiliari pensant a treure el major profit possible al lloc que tens. No és el mateix disposar d’un petit porxo en el qual haurem de jugar de forma mestra amb els espais disponibles. Que el cas de tenir espai de sobres, ja que llavors les opcions d’elecció de mobles són infinites.

El material idoni

El gran problema que plantegen aquests mobles és que en passar la major part del temps a l’aire lliure exposats a factors meteorològics i sobretot al sol, és normal que es deteriorin amb facilitat. És molt important tenir en compte no només el disseny i la distribució que vols, sinó també el tipus de materials amb què estan fabricats, ja que d’això dependrà que els mobles durin més o menys.

Pel que fa als materials ideals per als teus mobles de jardí et recomanem la fusta, la resina o la fibra sintètica.

Els mobles de resina i fibra sintètica han estat els últims a fer la seva aparició en el món del mobiliari exterior. La qualitat és bona i sobretot ofereixen molt bona resistència a la intempèrie. El manteniment és fàcil i no resulten cars.

Si ets més clàssic i prefereixes la fusta, has de tenir en compte que tipus de fusta busques. El millor tipus de fusta per als mobles de jardí és la teca. El manteniment és relativament senzill, només et cal netejar-los de tant en tant i donar-los una mica d’oli especial per protegir la fusta i reviure el color.